Nyissuk meg a bitcoin csapokat! Hogyan gyűjthetünk coinokak?

Nyissuk meg Adonisz.com

Nyissuk meg a bitcoin csapokat !

Nyissuk meg a bitcoin csapokat ! Hogyan gyűjthetünk coinokak ! Igaz, hogy a bitcoin ára ingatag, de jövő fizetőeszközként, mint elekronikus „pénz” részese internetes világunk gazdagságának meghatározójaként. Vannak akik felvásárolják, vagyis a forgalomban való készpénzt váltják elekronikus pénznemre, és vannak akik összegyűjtik az általunk felhasznált biteket bájtokat, amit sokan termelünk. Hiszen igaz az a fizikai törvény, hogy „az energia nem vész el csak átalakul” Az online felhasználók kivétel nélkül termelik, jelenleg mégis kisebb körben alkalmazott egyenlőre. Ezeknek összegyűjtésére egyedi felhasználók részére is fejlesztettek ki eszközöket, amelyek egyszerűen az eszközeinkre telepítve begyűjtik az általunk kitermelt „energiát”. Talán a legegyszerűbben használható bányászati eszköz, amit én is alkalmazok az a Cryptotab browse.

Természetesen bőséges a választék, mindenki kedvére válogathat a kisüzemi bányászeszközök között és amit például telepíteni sem kell, csak megnyitni regisztráció után a böngészőnk egyik ablakában és ott hagyni dolgozni. Ilyen eszköz a Browse Mine

Nyissuk meg a coin csapokat !

Vannak olyan weboldalak amelyek látogatóik számára azzal a szogáltatással bővítik tevénységüket, beépítik ezeket az úgy nevezett bitcoin-csapokat. Meghatározott időközönként lehetőség van megnyitni, illetve rákattintással növelni a saját bevételeinket az álltalunk regisztrált helyen. Hiszen tudjuk a mozgásban van az üzlet. Az alábbi lehetőségek díjmentesen használhatóak.

GRAMFREE

Regisztráció ⇒  ITT

A napi látogatások során 5-10 kis 60 másodperces videót ad és egy gramm- nak nevezett értéket az ingyenesen használható csap igénybevételére is. Óra mutattja az elérhető, következő coin cseppet.

FREEBITCO.IN

Az egyik legkedveltebb, régebb óta működő és stabil oldal. Óránként lehet profitálni a csapra kattintással. A játékokat kedvelőkne több lehetőséget is biztosít. Nem tartom valószínűnek, hogy megszűnne mielőt eléri a gyűjteményünk a visszavonási határértéket. 

Regisztráció ⇒  ITT

BLOCKSMASH.IO

Belépést követően a fő oldal szépen illusztrált bányász hely. Teljes munkapadként üzemel. Több féle lehetőséget kínál látogatóinak. Itt is szeretném megemlíteni a Chrom böngésző használatát Google fordítóval a nyelvi akadályok leküzdése érdekében.

Regisztráció ⇒  ITT

Nyissuk meg a bitcoin csapokat

GRAB.TC

Több lehetőséget kínál a BTC gyűjtögetéséhez, a legegyszerűbb tevékenység a reklámok megtekintése az átviteli oldalakon. Természetesen rendelkezik a coin gyűjtésére, bevált eszközzel.

Regisztráció  ITT

Grab Bitcoin every hour for life!

PROMÓCIÓ

Érdekel a téma ? Térj vissza máskor is részemről a kutatás folytatódik ! Lesznek még jövedelemszerzési mutatóim. A”Pénz vadászat nyertesei, passzív online keresetek” oldalon további bejegyzéseket,lehetőségeket találhatsz. ITT>>>

ADONISZ.COM AJÁNLATOK

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM LÁTOGATÁSAID KÖSZÖNI !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon. Érdekelnek az álmaid ? Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg Séfbabér oldalt Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim

Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Figyelem ! Az itt szereplő átmeneti oldalak tartalmáért, tevékenységért az Adonisz.com felelősséget vállalni nem tud. Tájékoztató, segítő szándékkal készült. A rajtuk folytatott közzététel jogi felelősei csak is az adott, illetékes, nevezett webhelyek tulajdonosait terheli! Miden esetben javaslom az adott oldal szerződési feltételeinek figyelembe vételét.

Translate »