Szerelem ára. Mit tehet a férfi, hogy szeresse a Nő?

szerelem ára férfi Adonisz.com

Tanácsok férfiaknak

Szerelem ára

Szerelem ára , amit mindenki megfizet valamilyen formában. Tippek arra, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy vonzó légy a kiszemelt Hölgy számára. A vadász idényt mindig Te határozod meg. Sok esetben az alább felsoroltak, alapvető hétköznapi dolgokat említ meg. A tapasztalataim szerint viszont jól jön néha egy odafigyelő „gardedám” aki nem hagyja szétesni a dolgokat. A „Nagy Vadászok” gondolom most jót mosolyoghatnak ezen.

Tuti tippek kis és nagy pasiknak

Légy mindig ápolt ! Nagyon fontos a személyi higiénia. Randi előtt mindig tusolj ! A Nő számára nagyon visszataszító, amikor a férfit megelőzi az „illata”.  A feromonjaid akkor is hatást gyakorolhatnak, ha nem észrevehető határ alatt maradnak. A biztosabb cél érdekében használhatsz, azt tartalmazó illatokat, de ne told magadra az egész üveggel ! A nagyon finom lágy mérték sokkal hatásosabb. Sőt a túl erős, még ronthat a helyzeten, és annál a semmi is sokkal több. Az illatokról köztudott, hogy mély benyomást gyakorolnak a tudatalattinkra.

A hajad és a szőrzeted legyen rendezett, a borostás arc, nem csak a férfiasság egyik velejárója, visszataszító is lehet. A szakáll, ha van, ne legyen elhanyagolt, bozontos, mert ápolatlan külsőt kölcsönöz, ha nem szeretsz vele bíbelődni jobb, ha nincs. Egyébként sem szereti a Nő amikor irritálja a finom puha érzékeny bőrét. 

Előtte, amennyiben nem váratlanul jött az esemény, ne egyél hagymát, halat, babot, ne fogyassz alkoholt, és a dohány, nikotin szag is visszataszítóan hat. Nyilván aki függőségi viszonyban van, az előbbi szerekkel, nehéz ezt betartani, de Te döntesz mennyire fontos a kiszemelt partner a számodra. Szokj le, vagy válts elektromos megoldásra. Valószínűleg a szagűző rágó nyámnyogása sem vonzó megoldás. Moss fogat ! Tikk-takk, szájspray, szájvíz, egyéb trükk.

A ruházatod szintén legyen frissen mosott !  A szerelem ára ez is. A helynek megfelelően, de ne öltözz túl, és ne is melegítőbe lavírozz, ha nem éppen túrázni, vagy kondizni indultok. Legyen az öltözéked kényelmes, ne keljen feszengened, mert az már régen rossz. Jó a hétköznapi viseletedhez közel álló szerelés, amennyiben ez nem egy öltönyös báli alkalom és hétköznap sem az a számodra megszokott. Egy jó farmer, ing ami színben harmonizál, és kész.

A mosolyoddal, tekinteteddel, intelligenciáddal nyűgözd le. A nők rögtön kiszúrják a márkás ruházatot viselő férfiakat, van aki azt gondolja az a pasi védjegye. Én mégis óvatosságra intek ettől minden hímnemű egyént, mert aki a Rolex órádat lesi az nem biztos, hogy a szívedet keresi. Csalódás is lehet a vége.

Mit tehet még a Férfi a szerelemért ?

A cipőt nagyon fontos megemlítenem, legyen tiszta, mert a rutinos Nő tudja, ha épp most léptél sárba. Netán  úgy alakul a helyzet és le kell venni, belül se legyen szagos ! Ne keljen miatta kellemetlenül érezned magad, romba döntheti az estéd. Ha pedig megkérdezné mekkora a cipőméreted, nem valószínű, hogy adni akar neked egyet, nyugodtan mond meg neki hány centi, mert a férfiasságod érdekli. Jobb előre letisztázni elég megfelelő-e neki. Ne aggódj ! Lehet pont a válaszodtól fog beléd esni !

A hely ahová viszed, sokat elárul arról mit is akarsz tőle, és rólad mennyire vagy gavallér. A vacsora meghívás többnyire színvonalasabb és komolyabb szándékra utal, sármos, ha társul hozzá egy szál fehér rózsa, ne vörös, mert attól elbízhatja magát. A Lányok számára a virág színe is jelentőséggel bír. A pasik szeretnek a hódítás érdekében kitenni magukért, de ha ez megterheli a pénztárcád a későbbiekben, inkább keress szerényebb megoldást. Jobb időben szembesülni a ténnyel, mert ha Téged talál el Ámor nyila, és a későbbiekben nem tudod a számára biztosítani a legelején nyújtottakat, megsebezheted saját magad. A Hölgy odébb állhat. Maradj a realitások talaján ! A vonzás bekövetkezik, ha az nektek van szánva.

Ki fizeti a számlát ?

A szerelem ára mennyibe is kerül ? A számlát mindig és mindenhol Te fizesd ki, ne hagyd aláásni a tekintélyed, nagyon visszataszító amikor a „gyengébb” nem veszi elő a pénztárcát, ez megalázó cselekedet, mindkét félnek. Egy igazi úriember ezt sértésnek is véli, egy igazi Hölgy ezért nem is teszi ! Olyan programokat szervezz amit megengedhetsz magadnak. Akinek kedves vagy, egy romantikus teliholdas séta is megteszi, vadvirág a rétről, egy fagyi, egy kávé, egy süti, bármi amit megadhatsz neki, mert az Te vagy tiszta szívből, igazán. Nem kell senkit becsapni !

Hódíts a természet adta lehetőségeiddel, ne stresszelj, mert elárulom neked, amire szükséged van, a leírtakon túl az ott benned van, és az nem más mint a valódi Önmagad ! Bízz magadban, mert az a legteljesebb siker! Légy Férfi, ne hagyd, hogy egy „fél-elem” vagy egy boszi eluralkodjon rajtad ! Az időd csak olyannal töltsd aki megérdemli ! Van egy mondás :” a Nő olyan mint a vonat, az egyik elmegy, jön a másik ” Ne légy más mint FÉRFI, mert így fognak szeretni

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass nálam tovább ! Lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Mert az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

Translate »