Gondolkoztál már azon, mi a pénz?

Gondolkoztál már Adonisz.com

Gondolkoztál már azon, mi a pénz? Hogyan lehet még keresni?

Gondolkoztál már azon, mi a pénz? Egy egyszerű eszköz, amelyet egy ember talált ki a termékek és szolgáltatások cseréjének megkönnyítésére, vagy valami sokkal nagyobbat, saját energiájával és karakterével?

Gondolkozott már azon, mi a pénz? Egy egyszerű eszköz, amelyet egy ember talált ki a termékek és szolgáltatások cseréjének megkönnyítésére, vagy valami sokkal nagyobbat, saját energiájával és karakterével?

Mint valószínűleg már megértetted, nem vagyok a sarki vélemények támogatója – fekete-fehér. Ezért a pénz nem csak eszköz számomra,  nem is valami rövid távú dolog. A pénz a barátom. A legjobb és odaadó. Nos, el kell ismernie, hogy éjjel sokkal könnyebb eljutni a repülőtérre, a pénzt felhasználva fizetni valakinek, aki gyorsan és kérdés nélkül elvisz téged, nem sikoltozva, hogy éjszaka van és holnap pedig korán munkába kell menni. Vagy például egy üzletben a pénzbarátom azt mondja nekem: „Bébi, vedd meg amit akarsz, mert most minden itt van neked!”

Igen, a megértésem szerint a pénznek különleges energiája van. Nem ez a furcsa misztikus műsor … Elegendő visszaemlékezni Pinocchio történetére, aki a pénzt egy pusztába temetett. És mi jött az egészből?

De biztos vagyok benne, hogy valószínűleg többször is érezted ezt, a pénz energiát. Elmondom a legegyszerűbben. Beteszel egy pénztárcába, például 10000 forintot, és elmégy a boltba. Lehet, hogy nem kell semmit vásárolni, kivéve a kenyeret és tejet, de az az érzés, hogy nemcsak 1000 forintért vásárolhat, hanem tízszer többért is, valahogy inspiráló, és ha a pénztárcádban van ( nem számít a világban hogy, hol ) 10 000, és ha 100 000? Ha még nem próbáltad meg, akkor próbálj meg valahogy különféle összegekkel járni a pénztárcádban. Próbáld meg elkapni ezt az energia- és bizalomérzetet, amelyet önmagadnak is megengedhetsz ! Ez a pénz energiája.

Gondolkoztál már azon, mi lenne ha…

Megengedhetem magamnak! Ezt, és ezt! Tegyük fel, hogy nem veszem meg, mert ezt a pénz másra fogod költeni, de elvileg – tudok.

Fordítva: ugyanaz a gyakorlat megmutatja a monetáris képességét. Az az összeg, amellyel már nem fog magasabbra jutni, hanem inkább csak kényelmesen járni (hirtelen el fog veszni, hirtelen el fognják lopni stb.), ez a pénzkorlátozási korlát.

Apropó, az energia ilyen leírását a fizika segítségével ellenőrizhetjük. Emlékezzünk az energia kiszámítására szolgáló képletre (az egyik, és talán a leghíresebb).

E = ms2, ahol          E- energia          m – tömeg        négyzeten – sebességgel

(a képletben – a fénysebesség, de nem a pont 🙂 Most egy kicsit „messzemenő” vagyok a képletnek 🙂 miért ne?

És mit látunk? A pénz energiája függ a készpénz mennyiségétől a zsebében;) és attól, hogy milyen gyorsan érkezik vagy csökken a pénz 🙂 vagy nem mozog.

Tehát … , ha a pénz sehova nem mozog, akkor az energia ugyanaz, és értéke nagyobb, mint annál nagyobb a rendelkezésre álló készpénz tömege. Egyetért? 🙂 1000 és 100 000 forint van. – ez az észlelt energia más szintje, még akkor is, ha egyszerűen csak egy kis kapszulában fekszenek.

Ha feltételezzük, hogy 1000 forint van, de a pénzpótlás mértéke 5 forint / nap, akkor a pénz energiája – 25000 lesz, és ha ugyanolyan mértékben csökken, akkor elveszít egy ilyen mennyiségű energiát.

Mint láthatjuk, minden egyszerű. Annak érdekében, hogy egészséges és élvezetes legyen az életben, pozitív pénzbeli energiával kell rendelkeznie.

A pénznövekedés arányának mindig nagyobbnak kell lennie, mint a kiadásokénak , vagy legalább nagyobbnak kell lennie, mint 0. De nem nulla – különben az energia szintén nulla lesz. Ezért is éri meg az alábbi oldalakon munkálkodni, gyarapodni.

TOLUNA

Bejelentkezés és regisztrációITT ⇐   Kérdőívek kitöltésével lehet gyarapítani.

A képen a következők lehetnek: szöveg, amely valószínűleg így szól: „Toluna”

BITNER

Bejelentkezés és regisztrációITT

Kattintások, weboldal látogatások, nagyon egyszerű, könnyű.

Gondolkoztál már  ???

HITS.CASH

Bejelentkezés és regisztráció ⇒ ITT  ⇐

Gondolkoztál már

SOCPUBLIC

Bejelentkezés és regisztrációITT ⇐  Sok rétű, választékos, feladatok megoldásával kínál lehetőségeket, bevétel szerzésre.

SOCPUBLIC.COM - заработок в интернете!

A könnyű tájékozódás és megértés érdekében javasolt Google Chrom és Google fordító használata ! Könnyen leküzdhetőek a nyelvi nehézségek.

PROMÓCIÓ

Érdekel a téma ? Térj vissza máskor is részemről a kutatás folytatódik ! Lesznek még jövedelemszerzési mutatóim. A”Pénz vadászat nyertesei, passzív online keresetek” oldalon további bejegyzéseket,lehetőségeket találhatsz. ITT>>>

ADONISZ.COM AJÁNLATOK

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon. Érdekelnek az álmaid ? Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg Séfbabér oldalt ! Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

séfbabér” csoport

Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

Adonisz” csoport

Figyelem ! Az itt szereplő átmeneti oldalak tartalmáért, tevékenységért az Adonisz.com felelősséget vállalni nem tud. Tájékoztató, segítő szándékkal készült. A rajtuk folytatott közzététel jogi felelősei csak is az adott, illetékes, nevezett webhelyek tulajdonosait terheli! Miden esetben javaslom az adott oldal szerződési feltételeinek figyelembe vételét. 

Translate »