Küldetés a tenyérbe írva ? Mi a valós Névjegy

Küldetés a tenyerünkbe írva Adonisz.com

Küldetés a tenyérbe írva

Küldetés ? Mi az emberek küldetése, és valójában mi az én igazi küldetésem ? Talán a tenyerekben írva meglátható? Én valójában most és itt csak azt mondhatom el magamról, hogy megpróbálok az olvasóimnak és látogatóimnak olyat alkotni, amit esetleg szívesen látnak, olvasnak vagy vásárolnak rajtam keresztül. Maga a honlap affiliate programban való részvételre szánt blog, amely a jövőben igyekszik  látogatóinak kedvére tenni.

Több éves kereskedelmi tevékenységgel a hátam mögött, azt gondolom mindannyian egymásért vagyunk, igyekszünk  segíteni, olyan formában amire lehetőségünk van, vagy nyílik. A jó természetek velejárójaként, jó emberi tulajdonságainknak köszönhetően, elsősorban, IGEN !  Az internet világa ehhez nyílt utat biztosít  , mert az „Élet él és élni akar !” A Nő az Nő, és a Férfi az Férfi, az ellentétek vonzásából jókat lehet majd írni.

Küldetés vagy sem ?

Küldetés vagy sem ? Korábban készített munkáim figyelmedbe ajánlanám, amelyeket megtalálsz a Minden Nap Alap oldalon, ahol sokféle témában lehetnek számodra hasznos cikkek, kigyűjtések. Láthatsz régiségeket, kipróbálhatsz új ízeket, recepteket, mert ugye enni szeretünk többségében, és kell is. Tartalmaz film ajánlatot, és sok minden mást is. Felhívnám a figyelmet arra, hogy rendelkezik SSL tanúsítvánnyal és, ha biztonságosabbnak találod elérhető a https:// változat .

A belőle készült Blogger oldalaimon , egyéb számodra új érdekességeket találsz. Ilyen az egyik a Mind Nap Alap.

A történelem iránt érdeklődők, a témával kapcsolatos, hasznos kérdés, válasz lapot találhatnak a Magyarok nagyjai cím alatt.

Az álmok világa iránt érdeklődők teljes álom á,b,c, gyűjteményt szemlélhetnek meg, és rákereshetnek mit üzen nekik az éjjel látott álomképsoruk. A belsőhangok sokat elmondanak önmagunkról, nekünk. Ajánlott a Dream Spiri blog.

Ezen a Weboldalon itt és most, az Adonisz.com-on, már olvashatod a BLOG rész legelső bejegyzését Helló világ címmel.

Magamról is írtam, mert a jól idomított internetes tudáshalom, és a honlapírós protokoll megköveteli. Ami érthető is a hitelesség nevében. Ezt az alábbi linken találod Rólam

Elérhetőség  címszó alatt kapcsolatba léphetsz velem. Ezen kívül számos szociális hálón részt veszek, Facebook, Google+,  Pinterest,  Instagram, Twitter, stb.

Ez a weboldal céljaként tűzte ki, a honlap üzlet, SHOP részét, ahol széles válaszékkal ajánlok termékeket. Igaz még nincs, de lesz és talán mire ez az oldal publikumhoz juthat, már nem is kellett volna említenem !

Böngész kedvedre,  ahogy azt mondani szokás „ISTEN HOZOTT !” Az Adonisz. com  köszönt !

A Honlap az előírt Adatvédelmi tájékoztatót tartalmazza !

 

Translate »