Pénz termelő szörfözések pénzt hozó bővítményekkel

Pénz termelő Adonisz.com

 

Pénz termelő szörfözések pénzt hozó bővítményekkel

Pénz termelő szörfözések pénzt hozó bővítményekkel, de mégis hogyan ? Valóban 100 %-os tippet senki sem adhat, hiszen sok tényező függvénye- Mik a személyes elvárások ? Mi az a tevékenység amelyet könnyedséggel minden teher nélkül végzünk ? Minden esetre az alábbiakban ismertetett bővítményekkel felszerelkezve, kiegészítve technikai eszközeinket, néhány lépéssel közelebb juthatunk ehhez a célhoz. Tudom nem mondok újat azzal, hogy az egyik legértékesebb dolog a földön az információ. Amely eljuthat hozzánk keresések révén, azaz direkt formában és van úgy, hogy az orrunk alá tolják indirekt, reklámok formáiban. Ezeket a dolgokat hirdetéseket, információkat akarva, akaratlanul rögzítik a tudatalattinkba. Észrevétlenül is fogyasztóivá válhatunk, termékeknek, szolgáltatásoknak. Sokszor észre sem vesszük, hogy miért pont azt a csokoládét, vagy éppen joghurtot, bármi mást vásároljuk meg, valós szükségletből, esetleg kíváncsiságból.

Miért a értsd meg a médiát ?

Vegyük szemügyre ezt a dolgot a média szemszögéből nézve. Amikor bekapcsoljuk a televíziót, a műsorprogramok előtt, között, filmek közepette reklámok sokaságát láthatjuk. Nos a médiának is ebből származik a fenntartásukhoz szükséges bevételek jelentős része, fontos tényező abból a szempontból, hogy így lehetséges a szórakoztató minőségi műsorok finanszírozása, amely a közjót szolgálja. Ezért van szükség arra, hogy eltekintsünk attól a kellemetlenségtől amikor a történetek legizgalmasabb részénél erős hangon megszólal a reklám szignál. Az internet felhasználók már a felbukkanó reklámokat blokkolhatják, így terelődik abba az irányba helyzet, hogy hajlandók fizetni a figyelmünkért, időnkért sok kicsi sokra megy alapon. Átalakíthatod az eszközöd, géped, telefonod pénztermelővé.

Hogyan fordíts javadra a reklámokat ?

Javaslom a Google Chrom használatát és a Google fordítóét, így automatikusan a saját nyelveden használhatod az alábbi bővítményeket. A szokásos applikáció, regisztráció után telepítheted és teljesen díjmentesen szolgálatba veheted az alábbiak közül bármelyiket. Amennyiben gépen használod érdemes a kis ikont a jobb felső menüsávba helyezni, így mindig elérhető számodra. Van amelyik magától oda illeszkedik. Szánj egy kis időt a megismerésükre. Hirdetések feladására is használható kisebb díj megfizetése ellenében. Viszont a reklámok megtekintésért ami a lényeg neked fizetnek.

Pénz termelő bővítmények, ismerd meg őket, nekünk készültek javunkra válnak !

 

SURFEARNER  

 

HIRDETŐKNEK:  és FELHASZNÁLÓKNAK 

A felírat megfelelő oldalára kattintva tudsz regisztrálni és megéri használatba venni.

 

Pénz termelő bővítmények

Hirdetőknek és felhasználók számára egyaránt. Óránkénti bónuszokkal, reklám videókkal, felugró kis ablakokkal invitálnak bevétel szerzésre. Van amikor szalag hirdetések formájában csendben bukkannak fel és jelzik a gyarapodást.

Pénz termelő bővítmények

Biztonságosságát email címre küldött ellenőrzőkóddal is bizonyítja. Igen biztos, hogy fizet, garantáltan !!!

 

Pénz termelő bővítmények

SURFE.BE

Dollárban gyűjtögethetsz, lehet oldalak megtekintésével vagy videó nézettel profitálni. A menüsávban elhelyezkedő kis jelén számmal mutatja az elérhető feladatok mennyiségét, megtekintés közben az aktivitáshoz szükséges időt. Átlagban darabonként 5-60 mp. amire számíthatsz.

HIRDETŐKNEK  ÉS  FELHASZNÁLÓKNAK

Szükséges igényeid szerint applikálhatsz, de azt követően is megválaszthatod melyik a fő célod.

Surfe.be

ADVPROFIT

Nagyon csendes és szinte észrevétlenül elvegyül az oldalak megtekintése közben, biztos fizető, megbízható app. Egyetlen egy amire érdemes odafigyelni, velem legalább  is előfordult, hogy megakadályozta egy rendszeresen használt weboldalamra a belépést, ugyan is a beléptető mezőre telepedik rendszeresen. Olyankor arra a pillanatra kikapcsolom, majd vissza.

FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

AdvProfit

Arról ismered fel, hogy dolgozik a megjelenített reklámjai sarkában látható a kis kék körbe foglalt pipa, vagy a kék pipa. Teljesen automatizált, ezért a kedvenceim egyike. Szintén az előzőekhez hasonlóképpen lehet hirdetni és pénzt keresni azzal, hogy hagyod megjelenni.

HIRDETŐK SZÁMÁRA

Pénz termelő bővítmények

BROWAD.NET

Pénz termelő app

FELHASZNÁLOKNAK

HÍRDETŐKNEK

Egyaránt remek munkapad. Regisztrációt és telepítést követően jobb felül megjelenik  a kis ikon. Jelezve, hogy itt vagyok ! Rendszerint a jobb alsó sarokban jelenek meg a hirdetései, az időzítő lejártárt követően csendesen elvonulnak, minden gond nélkül. Vele is érdemes ! Ő is ingyenesen használatba vehető, pénzt termelhet neked.

 

Az előzőekben ajánlott termékeket én is használom, mindet együtt és még többet is, de azt egy másik oldalamon olvashatod. Remekül elvannak együtt. Rájuk bízom mikor melyik dolgozik. Jól működnek ! Ezért ajánlani merem. Köszönöm, az itt töltött időd és az esetleges bizalmat. Mindenkinek bőséges gyűjtögetést !

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon.  Érdekelnek az álmaid ?  Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg  Séfbabér oldalt ! Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér         Web oldal alapítója          Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

séfbabér” csoport

Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

Adonisz” csoport

Translate »