Crypto keresők, tábla, crypto kereső webhelyek

Crypto keresők Adonisz.com

Crypto keresők

Crypto keresők, tábla, crypto kereső webhelyek formája, egyre nagyobb teret hódít a felhasználók körében. Hiszen az átutalások és az elektronikus technika segítségével való vásárlások, fizetési szokások kialakulásával, nem csak költekezni hanem keresni is lehetséges. A Crypto valuták bányászata is nagy teret hódít. Már rendelkezésre állnak a fejlesztőknek köszönhetően olyan alkalmazások amelyekkel a  saját kis gépünkön való keresgélés is lehetséges. Egyszerűen csak le lehet tölteni, telepíteni vagy telefonon app formájában alkalmazni.





Az alábbi egy olyan alkalmazás amelyen keresztül keresgélve, szörfözgetve gyűlhetnek a bevételeink. Természetesen a felhasználási szokásainkhoz mérten gyarapodhatunk. Az egyik ilyen ingyenes alkalmazás CryptoTab Browser

 

CRYPTOTAB BROWSER

Egy igen igényesen kialakított felületet kapun, válaszható képekkel és számláló funkciókkal, pontosan tájékozódhatunk a napi bevételeinkről, sőt folyamatosan szemmel kísérhetjük a számlálót. Az árfolyam alakulását is, Az elért keretet követően igényeinknek megfelelően fizet természetesen az elért összeg arányában.

Regisztráció és letöltés  ⇒ ITT ⇐

 

A következő webportálokon lehetőség van ingyenesen regisztrálható fiókkal gyűjtögetni. Nem kell nagy összegekre gondolni. Érdemes nyitottnak lenni, és élni a számunkra kiaknázható forrásokkal. A szinte kis irodaként működő webhelyeken,  sok választási módot találhatunk. Ajánlott több oldal munkájában részt venni, akkor nagyobb esélyünk adódik a legmegfelelőbb kiválasztására. Természetesen, ha valamilyen oknál fogva szeretnénk online boldogulni.

TRAFFIC FORCES

Egy nagyon igényesen létrehozott oldal, lehetőség van befektetéssel előnyökhöz jutni. Számomra az idegen nyelvek ismerete jelentette a legnagyobb kihívást. Az általam közzétett weboldalak nem helyi nyelven készültek, ez sem. Nálam jól bevált a Goggle Chrom használatához a Google fordító kiegészítő alkalmazása. Ezzel a segédeszközzel, ahogyan a szemüveggel láthatunk, könnyen boldogulhatunk. Azonnal a saját nyelvünkön olvashatunk bármilyen nyelvet. Csupán beállítás kérdése, amit egyszer kell elvégezzünk.

Regisztráció és letöltés  ⇒ ITT ⇐

TRaffic Forces Banner 728x90 English



COINTIPLY

Remek hely, teljes munkapad, sok lehetőséggel, kapcsolódva egyéb weboldalhoz , reklámokkal, kérdőívezési lehetőséggel, tv csatorna összeköttetéssel. Játékoldalt kínál az erre vágyóknak. Részemről jelenleg még tesztelve, de a neves oldalak általában megbízhatóak a kifizetést illetően. 

Regisztráció  ⇒ ITT ⇐

Earn Free Bitcoin

PTCSHARE

Napi bónusszal fogadja vendégeit az az „BAP” jutalmakat osztogat . Ezek a látogatási jutalmak, bónuszok nem csak a shopok életében jelentősek. Minél látogatottabb, kedveltebb egy oldal, annál nagyobb az esélye a keresőkben való előrejutásuknak, rangsorolásuknak, így értékesebbekké válnak. Hiszen ez is egyforma üzlet.

Regisztráció   ⇒ ITT ⇐

PTCShare

BITOKE

Crypto keresők ! Kedvenceim egyike, kínál teljesítendő feladatokat, de én valójában a doboznyitogatást kedvelem amely csak kis időt vesz igénybe. Regisztrációt követően lejjebb görgetve az oldalon találunk egy óránkénti gyémánttal jelölt feltöltést, amelyet aktiválva pontokat kaphatunk az ajándék doboz kicsomagolásához.

Regisztráció   ⇒ ITT ⇐

Crypto keresők Bitoke

Örülök, ha segíthettem ! Érdekel a téma ? Térj vissza máskor is részemről a kutatás folytatódik ! Lesznek még jövedelemszerzési mutatóim. A”Pénz vadászat nyertesei, passzív online keresetek” oldalon további bejegyzéseket, lehetőségeket találhatsz. ITT>>>

ADONISZ.COM AJÁNLATOK

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon.  Érdekelnek az álmaid ?  Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg  Séfbabér oldalt ! Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér         Web oldal alapítója          Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

séfbabér” csoport

Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

Adonisz” csoport

 

Figyelem ! Az itt szereplő átmeneti oldalak tartalmáért, tevékenységért  az Adonisz.com felelősséget vállalni nem tud. Tájékoztató, segítő szándékkal készült. A rajtuk folytatott közzététel jogi felelősei csak is az adott, illetékes, nevezett webhelyek tulajdonosait terheli! Miden esetben javaslom az adott oldal szerződési feltételeinek figyelembe vételét. 

 

Translate »