Jótékonyságból lehet bőséged ebben a szervezetben

Jótékonyságból Adonisz.com

Jótékonyságból lehet bőséged

Jótékonyságból lehet bőséged ebben a szervezetben. Sokak számára jelenthet megoldás csatlakozni egy olyan jótékonysági nonprofit szervezethez, amely célkitűzésének tekinti a szegénység és a szenvedés elleni küzdelmet, globális szinten. Felépítésének célja, egy olyan szeretetteljes közösség létrehozása, ahol minden résztvevő, magánszemélyként  nyújtott tevékenysége alapján részesülhet, a havi rendszerességgel kiosztott Wesa tokenből. Ez a weboldal a We Share Abundance

A tevékenység nem más, mint a webhelyen való regisztrációs folyamatot követően, napi rendszerességgel meglátogatni a webirodát, elolvasni az oda érkező üzeneteket, és követni megfelelőség szerint a benne foglaltakat. Tulajdon képen ezek további kereseti lehetőségeket, információkat tartalmaznak. Feladat valamint a segítő közösség bővítése, az új tagok tájékozódásának segítése. Ezekért a tevékenységért jutalmazásban, wesa tokenben részesülhetnek a résztvevők. A pontosan havi rendszerességgel elszámolt javadalmakból van lehetőség, esetleg saját tőke betvételel is, megváltani az úgynevezett „pool”-okat, ( medencéket) amelyekkel a befolyt wesa tokenek mennyiségét van lehetőség növelni. A wesa token nagyon szép jövő elé néz és vele együtt birtoklói is. Jelenleg is beváltható, használható.

Whe Share Abudace

A We Share Abundance oldalon való tájékozódásban nagy segítségül szolgál, a pontos leírás és videókban való tájékoztatás. A szponzorok is segítségül szolgálnak a helyes értelmezésükben. Az első 90 napban ingyenes, ez alatt az idő alatt van lehetőség, illetve el is lehet érni napi néhány perc ráfordítással a pool-ig. Fontos, a már szinten elért, és megváltottakon, legyen elegendő napszám, mielőtt további kerülne vásárlásra, ha nem tud betétet elhelyezni valaki. Összesen 6 pool van jelen. Ezeket havi szinten újra és újra szükséges váltania a résztvevőknek. Érdemes vigyázni, hogy minden hónapban az elszámolásokig elegendőek legyenek. Ugyanis a wesa tokenek akkor kerülnek kiosztásra és ez szükséges a további jelenléthez.  A pool-ok 30 napra szólnak egyenként, egymástól függetelnül.

  1. pool= 2,5 $       2. pool= 3,75 $       3. pool= 6,25 $      4. pool= 12,5 $       5. pool= 25 $     6. pool= 75$

Ezek a $-ban meghatározott értékek wesa tokenben értendők, amely pontos meghatározása a váltakozó árfolyam miatt pontosan nem meghatározható. A garantált minimum ár viszont igen, vagyis 1 wesa (GMV) 249.816 $ (US) .

Tehát a szeretet, mint energia, egymás segítése révén juttathat, még soha nem tapasztalt magasságokba. A kiérdemelt javakkal mindenki saját maga rendelkezik, gazdálkodik. A leírtak személyes javaslataim, meglátásaim, és szintén segítő szándékkal íródott.  Aki kedvet kapott regisztrálhat itt a WE SHARE ABUDANCE szeretet közösségbe. A regisztráltak az ott megkapott címen kereshet segítség nyújtás szükségessége esetén. Mielőbbi sok sikert kívánok ! Jótékonyságból sosem lehet elég !

 

We Share Abundance! Click Here For Free Traffic

 

PROMÓCIÓ

Érdekel a téma ? Térj vissza máskor is részemről a kutatás folytatódik ! Lesznek még jövedelemszerzési mutatóim. A”Pénz vadászat nyertesei, passzív online keresetek” oldalon további bejegyzéseket,lehetőségeket találhatsz. ITT>>>

ADONISZ.COM AJÁNLATOK

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM LÁTOGATÁSAID KÖSZÖNI !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon. Érdekelnek az álmaid ? Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg Séfbabér oldalt Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim

Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap Séfbabér Web oldal alapítója Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

„séfbabér” csoport

„Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

„Adonisz” csoport

Figyelem ! Az itt szereplő átmeneti oldalak tartalmáért, tevékenységért az Adonisz.com szerkesztője felelősséget vállalni nem tud. Tájékoztató, segítő szándékkal készült. A rajtuk folytatott közzététel jogi felelősei csak is az adott, illetékes, nevezett webhelyek tulajdonosait terheli! Miden esetben javaslom az adott oldal szerződési feltételeinek figyelembe vételét.

Translate »