Rólam ami publikus és nem titok, ez vagyok

RÓLAM

Rólam  amit tudni lehet Szolnoki Margit vagyok  az Adonisz.com weboldal létrehozója,

Rólam Adonisz.com

szerkesztője, írója is egyben. A Blogolás tevékenységével, úgy két évvel ezelőtt kezdtem ismerkedni. Teljesen meg kedveltem, a szerkesztési részek, kellékeinek, felfedezései mindig új mérföldkövet állítanak elém. Újabb kihívások, hiszen az életben minden új dolog az, és megoldásra vár. Ennek eredményeképpen ez lesz a második magán oldalam. Az első a Minden Nap Alap, még ma is ad feladatokat, soha nincs kész. Vannak egyéb munkáim is, a következők : A Mind Nap Alap   ami a szerkesztési könnyebbségeknek tekinthető, amivel a blogger oldalak rendelkeznek. Magyarok Nagyjai, és a Dream Spiri

Itt az Adonisz.cm-on terveim szerint Affiliate termékek fogják megtölteni a shop részleget. Korábban hosszú ideig kereskedelemben dolgoztam, de már körvonalaiban sem tudom, mint tevékenységet ahhoz a talpalós, igen fárasztó formához hasonlítani, mind kényelmi, mind időbeni szempontok alapján. Az anyagi oldala az természetesen, egészen más, aki benne van, megjegyzem egyre többen tudjuk, sokkal inkább költség mint, haszon kezdetben. Talán megéri anyagilag is előbb vagy utóbb, egyébként meg igen.

Aki publikál tudja, hogy ad, üzenetet közvetít, jó esetben hasznosan. Tanulni pedig sosem lehet eleget. Nagyon jó olyat ami érdekel. Szeretem az állatokat és szerencsére van szerető családom. Élnek az idős szüleim, koruknak megfelelő egészséggel. Van egy most 4 hetes kisfiú unokám Nolen baba, és a testvére 3,5 éves Zsombor az igazi kis Adonisz-om .  Ezért van az Adonisz. com.

A gyermekemék  szép családi életet élnek. Igaz távol tőlem, de a napi Skype csak néha marad el. Nekem pedig van egy pici kutyám aki 9 éve társam, Jessike a zsemle színű chivava, egy Anyák napjára  kaptam. Ő már talán magamnál is jobban ismer. Szeretek filmezni, zenét hallgatni, szeretem a természetet. Szeretem az Embereket .  Nő vagyok és tudok sütni, mosni, varrni,  főzni. Szeretek álmodni. Szeretek mindent ami körül vesz. Az enyém egy spirituális lélek. Most számomra az Adonisz a fő téma! Örülök, ha itt vagy és továbbra is meglátogatsz.

 

Translate »