Helló világ ez az új honlapom ! A neve Adonisz.com !

Helló világ Adonisz.com

 EZ AZ ÚJ HONLAPOM ! A NEVE ADONISZ.COM !

Helló világ !

Helló világ ! A legelső bejegyzésem miről, illetve kiről is szólhatna , mint Adoniszról a férfi szépség ideáljáról. Hiszen a Nőktől, és hangsúlyozom, én magam is közéjük tartozom , minden esetben elvárják, hogy mindig szépek csinosak, jól öltözöttek legyünk. Igen,a nagy többség számára ez nem jelent gondot, de mi a helyzet azokkal a kisgyermekes anyukákkal akik esténkét lábujjhegyen járva, fáradságtól kimerülten esnek ágyba. Örömükre szolgál, ha nyugodt körülmények között mosnak hajat két szoptatás közt.

Azokkal a hölgyekkel akik nem, vagy csak nehezen engedhetnek meg maguknak egy fodrászt, esetleg egyéb szépségápolási terméket. Legyünk olyanok amilyennek születtünk, fittyet hányva a fejlődő igényekre? Akkor hol van az Ő Adoniszuk ? Aki társ, ad és nem mindig elvár ? Mert a szépség nem csak testben lélekben is értendő . Hölgyeim ne érjék be kevesebbel ! Nem csak adni, elvárni is kell ! Ez itt a te Adoniszod is !

Az Adonsz.com tervei között szerepel egy Affiliata jelleggel szerepeltetett shop. Várjuk csak el, hogy társaink is adjanak nekünk és magukra. ! Legyenek vonzóak, kedvesek, adakozóak és szépek. Az életet mi magunk szépítjük meg. Felejtsük el a gondokat, legyünk felhőtlenek, légiesek. Növesszünk szárnyakat, hogy kívánságaink az égig érjenek és visszatérve teljesüljenek.

A férfi is legyen fitt, ápolt udvarias, intelligens, jól nevelt ! Tudja mi kell neki. Tudja miért mit kell tenni ! Mindennek ára van, mindig és mindenhol ! Legyen folyton megújuló, vidám és csábító. Legyen Adonisz ! Tegye Önmagához ami még nincs, hiányzik, de kell ! Öltözzön szépüljön, mert a csábításhoz nem csak vadászni kell ! Keress itt mert még sok minden lesz, hiszen ez itt most még csak a kezdet.  Olvasni szeretsz vagy vásárolni, esetleg csak böngésznél itt velem, visszavárlak szeretettel. Az álmok valóra válnak, mindenkinek egyszer. Érdekel a téma ? Az álom szótáram itt megtekintheted : Minden Nap Alap

 

Ami még a tarsolyomban van itt is  olvashatod : Mind Nap Alap

 

Magyarok Nagyjai

 

Dream Spiri

Rólam pedig itt tudhatsz meg többet :                    Rólam

 

One thought on “Helló világ ez az új honlapom ! A neve Adonisz.com !

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.

Translate »