Pénz kereset Google Chrome vagy Firefox bővítményekkel

Pénz kereset Adonisz.com

Pénz kereset Google Chrome vagy Firefox bővítményekkel

Pénz kereset Google Chrome vagy Firefox bővítményekkel. Hogyan is lehetséges az, hogy a mindennapos számítás technikai tevékenységeinkkel, akár játszva plusz bevételre tehessünk szert ? Hosszú ideig én is a sötétben tapogatóztam, én sem tudtam, hogy vannak olyan elsősorban Chrome illetve Firefox eszközök amellyel kiegészíthetjük bevételeinket. Egyszerűen arról van szó, hogy miért ne tehessük internetes szörfözéseinket még hasznosabbá. Nagyon is igaz az, hogy „sok kicsi sokra megy” Ezért érdemes telepíteni egyes kiterjesztéseket, mindennapjaink részévé tenni. Hiszen a NAGY, minden esetben a sok KICSI, apróságokból tevődik össze.

Pénz kereset Adonisz.com
Pénz kereset Adonisz.com

Az első amelyet bátran merek ajánlani,  tesztelt és egy biztos stabil bevétel termelő kiterjesztés a TEASE Ρ FAST.  Igaz Orosz nyelven íródott, de  a Chrome használatával teljes mértékben személyre szabható, vagy Google fordító segítségével könnyen boldogulhatunk. Egyébként a teljes alkalmazást beállíthatjuk saját nyelvünkre.

 

 

Hogyan működik ?

 

A kiterjesztés telepítése az internetünk sebességétől függően csak  néhány percet vesz igénybe. Tanácsos a jobb felső menü sávba húzni, így mindig szem előtt lehet. Mivel ez is bizonyos értelemben üzlet, reklámok megjelenítésével, megtekintésével tehetünk szert jövedelemre, amelyek tőlünk független időben, és mennyiségben jelennek meg. Természetesen akkor ha telepítjük és engedélyezzük. Használata közben kisebb bannerek  bukkannak fel, amelyre klikkelve, megnyílik a megtekintésre küldött reklám egy új lapon. A számláló elindul a jobb felső sarokban a kis ikonon. Amikor lejár, ez általában 30 másodper vagy még kevesebb időt vesz igénybe, bezárhatjuk azt az oldalt. A reklámok akkor is felbukkanhatnak amikor nem kapunk érte semmit, akkor miért is ne fordíthatnánk a saját javunkra, ha már van rá  lehetőség ?

Tehetsz-e közzé hirdetéseket, akarsz eladni, venni, kapni vagy csak keresnél?

Az alkalmazáson belül van módunk saját hirdetések feladására is, természetesen ez személyre, hirdetésre szabott költséggel jár. A bevétel szerzése, illetve reklám nézettség lehetősége ettől függetlenül is használható. Semmilyen anyagi hozzájárulással, kötelezettséggel nem jár. Nincsenek rejtett költségek, sem buktatók ! Teljesen ingyenesen letölthető, telepíthető. Amikor akarod használod, keresel vele. Az ami fontos, hogy rendelkezzél legalább egy online számlával, ahová a pénzed utalhatod.  Szintén díjmentes megoldások között válogathatsz. Amennyiben ezzel még nem rendelkezel, a későbbiekben fogok közzé tenni javaslatot. Addig is fenntartások nélkül használhatod, gyűjtögetheted a bevételed.

 

Az Adonisz.com szeretettel várja látogatóit! A feliratkozásoddal elsők között értesülhetsz az újabb bejegyzésekről, kereseti lehetőségekről.

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

 

One thought on “Pénz kereset Google Chrome vagy Firefox bővítményekkel

Comments are closed.

Translate »