Zenélő pénzek, kedvelt videók. Hallgasd, nézd, gazdagodj!

Zenélő pénzek Adonisz.com

Zenélő pénzek

Zenélő pénzek, kedvelt videók. Hallgasd, nézd, gazdagodj! Ki ne kedvelné és ismerné a pénz csörgését ? Szoktuk mondani „zene ez a füleimnek”, amikor a sok papírra rászámolják az aprót. Igaz úton a digitalizált világ felé sokkal többen használjuk a bankkártyás megoldást és egyre  inkább egyenlítjük számláinkat utalunk ide-oda, de valójában mit is ?  Pénzt ? E-pénzt… ? Ebben a formában tulajdonképpen a rendelkezésünkre álló összegek is csak számok, mint a digitális pénznemeké, amelyekből egyre több néven hoznak létre a bitcoin mintáját követve. Szakemberek vitatják a jövőjüket, de ez azt is mutatja, hogy az interneten van pénz, amiből érdemeink, az elvégzett „munkánk” szerint részesülhetünk. Munka ez egyáltalán, hiszen azok szörfözgetnek akik szeretik. Tehát szórakozva is, magunkat jól érezve gyűjtögethetünk. Most néhány zene hallgatásra és videó webhelyet mutatok az érdeklődőknek. Ne felejtsd el nyelvismeret hiányában a Google Chróm-ot használni a szintén Google fordítóval.



RADIO EARN

Egy rádióhallgatási lehetőség, több csatornás és ezért még fizetnek is neked ! Nagyon remek szolgáltatás. Folyamatosan megy amíg akarjuk. Közben bármi mással is foglalkozhatunk. Előre kiszámolható bevétellel. 1000 megszerzett pont 3 dollár. Havonta 15-ei fizetéssel.

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

https://RadioEarn.com/Zenélő pénzek

 

AUDIO PLANET

Naponta 25 zene szám bevételét garantálja a nem előfizetéses regisztrálóknak, aki akar befektethet és hozhat létre saját stúdiót is. Számok között megerősítést és tovább lépést kér.

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

Zenélő pénzek

 

MUZMONEY    

Zenélő pénzek itt is találhatóak.Naponta 26 zeneszámot biztosít ingyenesen. Lehetőséget ad továbbiak megváltására és saját stúdiórész használatára. Figyelem ! Ez az oldal helyet add 18 év feletti reklámoknak, csak körültekintően velük kérem.

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

Zenélő pénzek




VIDEO CLIX

Lehet bevételre szert tenni rövidke filmfelvételek nézésével, ahogyan a hely neve is elárulja. Az ingyenes belépés és használat néhány képsort kínál. Időben kevés napi tevékenység, de sűrűn visszatérve vagy betéttel lehet gyűjtögetni.

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

MY BITCOIN TUBE

Az előzőhöz hasonlóan, ingyenes fiók létrehozásával naponta korlátozott számú megtekintést kínál, egyéb lehetőségekkel. A regisztrációs adatokat kiemelten fontos megjegyezni, elmenteni. Az oldal biztonsága szigorúan figyelemmel kísért. Használj minden esetben valós adatokat.

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

 

  HIDEOUT TV

Ez egy szuper csatorna, óriási kínálattal és szintén korlátlan megtekintési lehetőséggel. Ingyenes fiók létrehozásával is, kereseti, pontgyűjtési lehetőséggel. Sok munkapaddal áll közvetlen kapcsolatban, hírnevét, biztonságosságát bizonyítva. Aki szeret filmezni, akár a foteljében hátra dőlve szórakozva, jó érzéssel növelheti anyagi forrásait. Ez is az a hely ahol megtérül az idő. Értékelik a figyelmed. Köszönet a szerkesztőknek !

Regisztráció ⇒ ITT ⇐

https://hideout.co/viewerSignup.php?refer=222334

 

Érdekel a téma ? Térj vissza máskor is részemről a kutatás folytatódik ! Lesznek még jövedelemszerzési mutatóim. A”Pénz vadászat nyertesei, passzív online keresetek” oldalon további bejegyzéseket,lehetőségeket találhatsz. ITT>>>

 

ADONISZ.COM AJÁNLATOK

Amennyiben kedvedre voltak az előbbiekben elmondottak, olvass itt tovább ! Vannak és lesznek még javaslataim, írásaim neked ! Az ADONISZ.COM KÖSZÖNT !

A jövedelmekkel kapcsolatban a Wikipedia hasznos információkkal szolgál, ajánlom figyelmetekbe.

Látogasd meg partner oldalainkat, amelyeken szintén érdekes olvasmányokat találsz Minden Nap Alapon.  Érdekelnek az álmaid ?  Ne hagyd ki! Amennyiben szeretsz főzni, új ízeket kipróbálni látogasd meg  Séfbabér oldalt ! Iratkozz fel ! Valamint ajánlom Blogger oldalaim
Mind Nap Alap

Magyarok Nagyjai

Dream Spiri

Megtalálhatóak Facebook oldalaik, kedveléseddel támogathatod

Minden Nap Alap         Séfbabér         Web oldal alapítója          Adonisz

Csoportjaikba való jelentkezésed örömmel fogadjuk.

Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson !

séfbabér” csoport

Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoport

Adonisz” csoport

Figyelem ! Az itt szereplő átmeneti oldalak tartalmáért, tevékenységért  az Adonisz.com felelősséget vállalni nem tud. A rajtuk folytatott közzététel jogi felelősei csak is az adott, illetékes nevezett webhelyek tulajdonosai!

Translate »